Újdonságok

Találatok: 9766

RFID blokkoló


Az Exentri pénztárca maximális védelmet nyújt NFC kártyák (rövid hatótávú kommunikáció két eszköz között) észrevétlen, illetéktelen másolása ellen. Az RFID technológia nagy előnye hogy az olvasó fizikai kontaktus és felhasználói beavatkozás nélkül képes leolvasni a közelében lévő kártya kódját, akár 10-20 cm-es távolságból is. Ez használat szempontjából kényelmes, de cseppet sem biztonságos. Gyerekjáték összedobni egy mobil olvasót, amivel egy perc alatt, észrevétlenül össze lehet gyűjteni egy zsúfolt buszon utazóktól a táskák alján lapuló kártyák kódjait, sőt az okostelefonok áruházaiból már le is tölthető az alkalmazás. A kódlopások ellen nyújtanak védelmet az ilyen és ehhez hasonló RFID jel blokkoló tokok és pénztárcák. Az adatok addig védve vannak, amíg a kártya a tokban van. Az Exentri pénztárca is ilyen. Védje meg adatait egy modern és okos kiegészítővel!

Hogyan lophatják el bankkártyája adatait (video)

Karácsonyi ajándék

Valaki unja,valaki várja vagy éppen elvárja

Karácsonyi, céges ajándéknak két fontos célja van: megköszönni az egész éves munkát és „szem előtt” maradni,akkor is amikor már elmúltak az ünnepek. Meglepetésünk ne legyen egy irodai polc porgyűjtője vagy a szemétkosár lakója. Érjük el, hogy partnerünkben rögzüljön a cégünk neve. Egy céges ajándék mindig befektetés a jövőbe. Becsülje meg dolgozóit, ügyfeleit, partnereit egy különleges, egyedi, minőségi ajándékkal.

Kérje tőlünk személyre szabott ajánlatot! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Leggyakoribb netes csalás

A kártyaadatok megszerzésének legismertebb módja az internetes adathalászat. Az ilyen próbálkozásokat lehet a legkönnyebben kiszúrni, ennek ellenére mégis ezek a csalások okozzák a legtöbb kárt, hiszen az interneten keresztül viszonylag kis kockázat mellett támadhatnak rengeteg embert a csalók. Ennél egy fokkal ravaszabbak azok, akik egy valódinak tűnő online fizetési felületet használnak: az áldozat valamilyen termékért vagy szolgáltatásért szeretne fizetni az oldalon, de valójában csak a bankkártyája adatait adja át a csalóknak, akik gyorsan el is kezdik lemeríteni az egyenlegét. Az ilyen oldal lehet például fiktív webshop. Érdemes tehát figyelni az internetes vásárláskor arra, hogy megbízható webshopot válasszunk. Ezenkívűl vannak hardveres csalások is. Itt az ATM automatákba helyeznek el egy elektronikus eszközt, ami leolvassa és elmenti a kártya adatait. Vannak olyan esetek, ahol a csalók egy ingyenes wifi hálózatot hoznak létre, ahova jelszó nélkül csatlakozhatunk. Nagyon figyeljünk rá, hogy az online vásárlásokat és az internetes bankolásunkat soha ne végezzük nyílt hálózatról!